Over ons

Gerechtsdeurwaarderskantoor Vermeer kan met recht een onverwachte zakenpartner worden genoemd

Een totaalpakket aan juridische dienstverlening

Naast de gebruikelijke deurwaarderswerkzaamheden, zoals het uitbrengen van dagvaardingen en het leggen van beslagen, zijn wij specialist op het gebied van debiteurenbeheer en incasso. Daarnaast staan onze juristen u op kundige wijze bij in een gerechtelijke procedure.

Wij leveren een totaalpakket aan juridische dienstverlening. Van aanmaning en procesvoering bij de rechtbank tot beslaglegging door een van onze gerechtsdeurwaarders. Wij regelen het voor u. Alles onder één dak!

De menselijke maat wordt daarbij niet uit het oog verloren. Onze incassowerkzaamheden zijn vergaand geautomatiseerd om efficiëntie, persoonsgerichtheid en betrouwbaarheid te borgen. Hierbij houden wij onverminderd oog voor de persoonlijke omstandigheden van een debiteur. Wij sturen op een optimale balans tussen een hoog inningsresultaat, zo laag mogelijke kosten en een sociaal-maatschappelijk verantwoord incassoproces.

Wij maken innovatief gebruik van ICT-oplossingen. Big data worden gebruikt in samenhang met heldere communicatie richting debiteuren. Incassoscores worden voortdurend gemeten en waar nodig worden onze incassotrajecten vervolmaakt. Op een positieve en motiverende wijze benaderen wij onze debiteuren. En dit werpt zijn vruchten af. Onze incassoresultaten zijn uitmuntend.

Wij geloven dat onze incassoprocessen altijd beter kunnen. Voor onze opdrachtgevers én voor onze debiteuren. Wij investeren permanent in automatisering en educatie. Onze kennis is altijd up-to-date. Onze deurwaarders, juristen én incassospecialisten staan hierdoor al meer dan vijftig jaar garant voor constante kwaliteit.

Zowel voor regionale als landelijke opdrachtgevers verrichten wij onze werkzaamheden. Wij hebben kennis van de lokale situatie en inzicht in de landelijke incassomarkt. Wij zijn in staat om op een snelle en betrouwbare wijze een inschatting te maken van de verhaalbaarheid van openstaande vorderingen. Onnodige kosten worden hierdoor voorkomen. Voor onze opdrachtgevers en voor onze debiteuren. Een win-win-situatie dus.

Dit zijn wij

Contactgegevens

Gerechtsdeurwaarderskantoor
Vermeer 
1782 BL Den Helder 
Middenweg 166a

Postbus 15
1780 AA Den Helder

T 0223 62 71 41
E info@deurwaardervermeer.nl

Vermeer Gerechtsdeurwaarders - Call To Action
Vermeer beeldelement

Vordering indienen

Binnen 5 minuten geregeld, 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar!